Blank screen when posting?

Questions? Comments? Suggestions? Let us know!
User avatar
Sullen_Girl
Posts: 1150
Joined: Thu Feb 10, 2005 9:37 am

Blank screen when posting?

Post by Sullen_Girl » Thu Dec 17, 2015 8:46 am

Does anyone else get a blank, white screen every time you reply in a thread? It's an issue I've been having since the site was updated, and I accidentally got on logged in as Keith the other day and had the same thing happen. Curious if it's just us or if everyone is having the issue, since no one else has mentioned it.
Sell crazy somewhere else. We're all stocked up here.

3778
Posts: 151
Joined: Sun Mar 03, 2013 8:33 pm

Re: Blank screen when posting?

Post by 3778 » Thu Dec 17, 2015 3:55 pm

Test.

3778
Posts: 151
Joined: Sun Mar 03, 2013 8:33 pm

Re: Blank screen when posting?

Post by 3778 » Thu Dec 17, 2015 3:56 pm

No blank screen here. Google browser on an android Samsung.

User avatar
Sweetness
Posts: 367
Joined: Wed Aug 11, 2010 10:17 pm

Re: Blank screen when posting?

Post by Sweetness » Thu Dec 17, 2015 6:55 pm

Yeah it happens to me too..my post goes through I just have to click back though to get back to the site

ganderx
Posts: 1085
Joined: Thu Feb 10, 2005 8:33 pm

Re: Blank screen when posting?

Post by ganderx » Sun Dec 20, 2015 12:12 am

it happens sometimes, but not all the time

ganderx
Posts: 1085
Joined: Thu Feb 10, 2005 8:33 pm

Re: Blank screen when posting?

Post by ganderx » Sun Feb 14, 2016 11:09 pm

Feels like it is happening more often lately...

User avatar
Avery
Posts: 61
Joined: Thu Feb 10, 2005 9:39 am

Re: Blank screen when posting?

Post by Avery » Sun Mar 13, 2016 5:22 pm

Test blank screen reply

User avatar
Avery
Posts: 61
Joined: Thu Feb 10, 2005 9:39 am

Re: Blank screen when posting?

Post by Avery » Sun Mar 13, 2016 5:25 pm

Hey! It happened!

User avatar
Avery
Posts: 61
Joined: Thu Feb 10, 2005 9:39 am

Re: Blank screen when posting?

Post by Avery » Sun Mar 13, 2016 5:25 pm

But not that time...

User avatar
Avery
Posts: 61
Joined: Thu Feb 10, 2005 9:39 am

Re: Blank screen when posting?

Post by Avery » Sun Mar 13, 2016 5:25 pm

Nor that time...

Post Reply